Integritetspolicy

Uppgifter vi samlar in

Vi på SA Schakt & Dränering AB samlar in och bearbetar personuppgifter när du kontaktar oss via vårt kontaktformulär. Dessa uppgifter kan inkludera ditt namn, e-postadress, telefonnummer, samt din adress, postnummer och ort.

När du ansöker om att arbeta hos oss samlar vi in och behandlar även personuppgifter såsom namn, kontaktinformation, personnummer och information om din sysselsättning. Dessutom kan vi samla in information med hjälp av cookies och andra spårningstekniker, såsom Google Analytics.

Syftet med insamlingen

Huvudsakligen behandlar vi dina personuppgifter för att hantera och upprätthålla vårt kundregister, samt för att administrera och förbättra våra kundrelationer. Vi använder även informationen för att säkerställa efterlevnad av lagstadgade krav och för att genomföra marknadsanalyser, undersökningar och affärsutveckling.

Vidare använder vi personuppgifterna för att skapa mer skräddarsydda erbjudanden och service för dig som kund. Genom att analysera positioneringsdata och andra relevanta uppgifter kan vi rikta vår marknadsföring och ge dig information och erbjudanden som är anpassade efter dina intressen och behov.

Din rätt till dina personuppgifter

Du har rätt och möjlighet till att påverka den information som sparas om dig. SA Schakt & Dränering AB kommer på eget samt kunds initiativ rätta uppgifter som är felaktiga. Du kan när du vill begära att de uppgifter vi har om dig tas bort eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss. Anser du att dina rättigheter inte respekteras av oss kan du kontakta oss eller Datainspektionen.

Du kan när du vill välja att avstå från att ta emot marknadskommunikation från oss genom att kontakta oss. Om du vill tacka nej till all form av kommunikation från oss är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Om du vill kontakta oss kan du:

Ringa oss på: 08-15 85 11
Maila oss på: info@stockholmfuktskydd.se

Postadress:
SA Schakt & Dränering AB,
Lisehöjdsvägen 1 D,
178 38 Ekerö
Org: 559246-4647