Renovera källargolv i Stockholm

Stockholm Fuktskydd är din hjälp när du behöver ett stabilt fuktskydd för ditt hem. Med gedigen erfarenhet och med kunden i fokus så levererar vi dränering, källargolv samt diverse markarbeten till ett fast pris.

Att renovera källargolvet är investeringen man sällan ångrar.

Är ni i behov av ett nytt fuktsäker betonggolv med eller utan golvvärme? Kanske har ni en gammal källardel som känns fuktig och kall? Lugn, detta är historia, vi isolerar ditt nya golv med Pordrän så du istället kan nyttja ytan till boyta, kanske ny tvättstuga, badrum eller liknande.

Vad våra kunder tycker

Ge ditt källargolv god isolering och dränering.

Med nutidens metod renoverar man betonggolvet i ett hus med källare på samma sätt som när man bygger platta på mark. När man bygger platta på mark lägger man isoleringen ytterst och betongen innerst. På så sätt fungerar isoleringen som ett kapillärbrytande skikt och håller fukten borta. Att isolera källargolv med Pordränskivan ytterst innebär att man förhindrar värmen från att läcka ut i marken under huset. Det är naturligtvis mycket viktigt att isoleringsmaterialet är värmeisolerande, dränerande och att det inte absorberar fukt och vatten, som kan leda till fuktskador. Pordrän, den fuktskyddade skivan, uppfyller dessa krav på ett närmast idealiskt sätt. Skivan ger mycket god isolering för värme samt en effektiv dräneringsväg.

Arbetsmoment:

Vi startar med att Bila bort golvet, betongmassorna forslas ut och tippas i container.

I stolt samarbete med